Nocce Interno Furniture (Ноче Интерно Фърничър)

Брандът “Nocce Interno” беше създаден през 2012 година, като до началото на 2015 година дейността ни включваше производство и реализация на мебели предимно в България – град Варна и региона. Впоследствие започнахме да изпълняваме поръчки и в чужбина.

Основната ни дейност е производство на мебели по индивидуален проект, изработен от нас или предоставен от самия клиент. Нашите продукти са уникални дизайнерски решения, изработени според специфичните потребности на всяко помещение.

Производствената ни база се намира в град Варна.

В процеса на производство на нашите мебели използваме материали и обков с високо качество, за което гарантираме. Освен корпусни мебели, предлагаме и изработка на различни  продукти от масивна дървесина и шперплат. Внесете стил, блясък и функционалност във Вашия интериор с мебели “Nocce Interno”.

Стефан Стефанов – oсновател на мебели ”Nocce Interno”

Заповядайте при нас

Ако Ви интересува нещо допълнително, искате да обсъдите с нас разработката на Вашия проект, или имате вече изготвен такъв и търсите качествено изпълнение от фирма с опит в този тип поръчки, не се притеснявайте и се свържете с нас!

Направете запитване